Tipografie

Tipografie

CEREȚI O COTAȚIE DE PREȚ – CONTACT

Telefon: 0749 090 758

Sunaţi pe acest numar numai pentru îndrumare în întocmirea cererilor de oferta pentru lucrări tipografice. Pentru alte feluri de solicitări folosiţi contactele indicate.

TRIMITEȚI OFERTA DVS – CONTACT

Telefon: 021.318.51.20

In producția tipografică folosim materii prime și materiale de calitate excelentă, servicii competente și ne asigurăm permanent că lucrăm cu cei mai buni furnizori, la cele mai bune prețuri.

Produse

Tipografia RA Monitorul Oficial se adresează unei clientele diverse: edituri de carte, agenții de publicitate, edituri de reviste și ziare, edituri de specialitate (tehnic, medical, manuale școlare, educațional, cursuri universitare), inclusiv clienți pentru tipar digital, selfpublishing. Primim și comenzi doar pe faze de fabricație: imprimare, finisare, confecționare plăci ofset, lăcuire digitală. Pentru comenzile clienților noștri colaborăm cu parteneri externi specializați în alte tipuri de înnobilări, legătorie de artă și altele.

Producem o gamă largă de tipărituri și oferim servicii tipografice pentru carte legată, carte broșată, dicționare, cataloage, broșuri, ziare, integrame, realizate pe toate tipurile de hârtie, inclusiv subgramată, în tiraje mari și foarte mari, medii sau mici. Folosim echipamente moderne și personal calificat.

O calitate deosebită este ceea ce oferim tuturor clienților noștri, indiferent de mărimea comenzilor.
Termenele de execuție, printre cele mai bune din piață, sunt respectate cu strictețe, chiar în perioadele foarte aglomerate.

Albume, cărți

Reviste, cataloage

Manuale școlare și lecturi suplimentare

Certificările ISO 9001 si ISO 14001 ne-au ajutat în tot acest timp să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor tuturor celor care ne-au ales ca parteneri de producție și in același timp să ne preocupăm de tot ce înseamnă protecția mediului înconjurător.

Avantaje

Practică

Organizăm stagii de practică în tipografie, pentru instruirea în posturi de lucru în imprimare și finisare. Cei interesați pot câștiga o primă experiență și pot avea șansa să se alăture unei echipe de profesioniști.


Pentru mai multe info scrie-ne la hr@ramo.ro

Se vorbeşte despre noi...

O istorie a circului" de Pascal Jacob - lucrare de o calitate deosebită pentru o carte destul de pretențioasă. Meritați toate felicitările și admirația noastră. Vă mulțumim cu toții pentru profesionalism, bunăvoință și promptitudine.
Centrul Cultural Lumina
Colaborarea dintre Litera și tipografia Monitorul Oficial are o vechime de peste 20 de ani. De-a lungul lor, mii de titluri importante ale editurii au văzut lumina tiparului la Monitor și au dus la crearea unui adevărat parteneriat strategic, bazat pe standardul de calitate și pe respectul pentru produsul cultural pe care îl realizează. Tipografia Monitorul Oficial se află, indiscutabil, la nivelul marilor tipografii europene și susține cu succes producția de carte românească.
Dan Vidrașcu
Grup Editorial Litera
După aproape 30 de ani de cooperare și după câteva mii de titluri publicate în câteva milioane de exemplare este greu de spus că RAMO și RAO nu au nimic in comun. Nu-mi imaginam la începutul anilor 90 că timpul va trece așa de repede si cu atât folos. Nu-mi imaginam atunci că un contract de producție se va transforma pe tăcute într-un ne-contract de prietenie. Dar, asta s-a întâmplat! Să fie oare cărțile de vină?!
Ovidiu Enculescu
Editura RAO
Editura Univers Enciclopedic a început să colaboreze cu tipografia Regia Autonomă Monitorul Oficial în anii '90. Istoria de peste un sfert de secol a acestei colaborări se reflectă în miile de cărți realizate împreună, multe dintre ele premiate atât pe plan național, cât și internațional.Profesionalismul celor de la RAMO este întrecut doar de iubirea pentru cărți. Acest lucru îl putem vedea cu ușurință în strădania lor continuă de a găsi noi soluții pentru sporirea calității tiparului, pentru găsirea acelei forme perfecte pe care o merită fiecare carte atunci când se pregătește să ajungă la cititorii noștri.
Vlad Popa
Editura Univers Enciclopedic
Profesionalism. Promptitudine. Parteneriat de lungă durată. și mulțumire deplină. Mai precis, Monitorul Oficial. Cele mai frumoase cărți, cel mai elegant tipar, cei mai buni specialiști, gata oricând să îți îndeplinească cele mai neașteptate fantezii. Un gând bun în fiecare zi și idei fără frontiere. Savoir-faire Oficial
Echipa Baroque Books & Arts
Fiecare carte are o poveste. Și un destin. Dincolo de anii de viață ai oricărui om, cartea rezistă peste veacuri, trăindu-și povestea. Este cartea-idee, cartea-mesaj, dar și cartea-obiect. Cartea-obiect, o invitație credibilă și nespus de frumoasă de a cunoaște povestea. Noi, editura Monitorului Oficial, mulțumim colegilor din tipografia Monitorului Oficial pentru grija, respectul și pasiunea acordate fiecărei pagini. Ca și cărțile, brandul „Monitorul Oficial” a trecut proba timpului…
Anca Ivaşcu
Redactor-șef Editură RAMO